Happen en Stappen wordt Restaurant Promenade

25 april 2018
Happen en Stappen wordt Restaurant Promenade

PAPENDRECHT - U zult er ongetwijfeld al eens geweest zijn, bij Restaurant Happen en Stappen aan de Veerpromenade. Vanaf vandaag is er voor een andere naam gekozen, namelijk Restaurant Promenade.

Al ruim een jaar is eigenaar Pleun de Vlaming met zijn medewerkers actief met restaurant Happen en Stappen, maar regelmatig geven gasten aan moeite te hebben met de gekozen naam. Zoals op Facebook en Iens te lezen valt, is men super enthousiast over de kwaliteit van het eten en wat er geserveerd wordt. Kwalitatief is het eten erg goed, de chefkok maakt er mooie en unieke gerechten van.

Waarom dan toch die naamsverandering?
Pleun de Vlaming legt uit: "Bij restaurant Happen en Stappen heeft men de indruk dat we een soort eetcafé zijn waar lekkere snacks en tussendoortjes geserveerd worden. En eigenlijk klopt dit helemaal niet. We zijn een restaurant dat een goed menu uit de wereldkeuken heeft en waar je onder het genot van een heerlijk wijntje de gehele avond kan vullen met uitstekend eten. En nu is het ook gelijk uit de naam duidelijk dat we op de Veerpromenade zijn gevestigd.

Eén van de specialiteiten is het Tapas Sharing menu. Dit menu bestaat uit een voor- hoofd- en nagerecht dat door de Chef kok elke dag weer speciaal wordt samengesteld. Maar ook voor een heerlijke lunch kunt u hier goed terecht. Zelfs voor groepen is plaats en kunnen we perfect bedienen.
Voor de wijnkaart is een samenwerking aangegaan met Wijnhuis de Paap, geen onbekende in Papendrecht. Op deze wijze kan goed eten en goede wijn worden aangeboden voor een aantrekkelijke prijs".

Gerard van Hardeveld is een van de gasten die onlangs voor de eerste keer bij Happen en Stappen ging eten, en verbaasd was over de uitstekende kwaliteit van het eten.

Gerard geeft aan: "We hebben via via gehoord dat Happen en Stappen een gezellig restaurant is dat zeer goed eten op tafel zet. En door de recensies op Internet en foto's op Facebook hebben we besloten om toch maar eens te kijken. Ik dacht dat het slechts een eetcafé was.
Wij hebben samen het Tapas-Sharing menu op. Dat was super lekker, erg goed en fraai geserveerd. Ik heb in Papendrecht nog niet zo lekker en divers gegeten als bij dit Restaurant, het was een complete verrassing.
De naam Happen en Stappen was voor mij niet echt uitnodigend om eens langs te gaan, dus groot gelijk dat er voor een andere naam is gekozen. We zullen zeker terugkomen!"

Win een Tapas-Sharing menu voor 2 personen
Om de nieuwe naam te vieren, heeft Restaurant Promenade in samenwerking met Papendrecht.net een mooie Facebookactie opgezet.
Geef hieronder aan waarom je graag een Tapas-Sharing menu voor 2 personen wilt winnen. Onder de leukste/origineelste inzendingen kiezen we op maandag 30 april 2018 liefst vijf winnaars!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.