Pleun de Vlaming neemt Tapperij de Stoep over

05 mei 2017
Pleun de Vlaming neemt Tapperij de Stoep over

PAPENDRECHT - De bekende Papendrechtse horecaondernemer Pleun de Vlaming heeft onlangs Tapperij De Stoep overgenomen.

Pleun de Vlaming is vooral bekend van de organisatie van het 'Mega Muziek Festijn' dat hij in juni 2009 organiseerde in het Vondelpark, wat een enorme organisatie was en waar hij flink zijn nek voor uitstak.

Momenteel is Pleun nog de uitbater van café The Outsider op Winkelcentrum Westpolder, maar daar gaat hij mee stoppen.

Tapperij De Stoep is in de volksmond vooral bekend als 'De Veerstoep', de naam die het jarenlang droeg. Het gaat straks verder onder de naam 'Happen & Stappen', waardoor 'Stoep' nu helemaal uit de naam verdwijnt.

Op dit moment wordt er flink verbouwd, de hele ruimte is inmiddels gestript. Het is nog onbekend wanneer het nieuwe café/restaurant open zal gaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.