Uitreiking cadeau Goede Doel Jumbo Ronde van Papendrecht

04 september 2019 door Hennie van der Zouw
Uitreiking cadeau Goede Doel Jumbo Ronde van Papendrecht

PAPENDRECHT - Afgelopen dinsdagavond 3 september 2019 was het eindelijk zover. Namens het Wielercomité Papendrecht werd het Cadeau overhandigd aan de bewoners en begeleiders van “de Grote Vaart.”

Ieder jaar wordt er door het wielercomité een goed doel uitgekozen wat ondersteund wordt door verkopen tijdens de wielerronde. Dit jaar was er gekozen voor Philadelphia de grote Vaart. Een woonlocatie voor mensen met een lichte (LVB) tot matige verstandelijke beperking (MVB) in Papendrecht. Iedereen die hier woont is tussen de 20 en 65 jaar.

De wens van de bewoners was een goede overkapping in de vorm van twee parasols op het dakterras. Direct na de ronde in juni waren deze al geleverd, zodat de bewoners er de afgelopen maanden al van hebben kunnen genieten.

Vanavond werden de parasols door Michel Zegelaar, Voorzitter Stichting Wielercomité Papendrecht en enkele vrijwilligers officieel overhandigd onder het genot van een heerlijke taart. Het was een zeer geslaagde uitreiking. Kortom een prachtig gezicht om de bewoners en hun begeleiders zo te zien stralen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.