Ruud Lammers zoekt oplossing voor onveilige Beukenlaan en omgeving

03 september 2019 door Hennie van der Zouw
Ruud Lammers zoekt oplossing voor onveilige Beukenlaan en omgeving

PAPENDRECHT - Parkeerproblemen in en rond de Beukenlaan brengen spelende kinderen in gevaar. Foutgeparkeerde auto's op de woonerven buiten de parkeervakken ontnemen automobilisten het zicht op spelende kinderen. In de Beukenlaan en bij de speeltuintjes in de buurt, is vaak sprake van onveilige situaties voor de spelende jeugd. Vooral 's ochtends en 's avonds staat het vol met auto's en moet je, volgens bezorgde buurtbewoners, als automobilist heel goed oppassen dat je geen kinderen raakt. Handhaving door de politie van de regels aangaande de aan de Beukenlaan grenzende woonerven zou volgens bewoners al veel op kunnen lossen.

In oktober 2017 heeft Ruud Lammers van Onafhankelijk Papendrecht al aan het College verzocht om te kijken naar de parkeerproblemen in deze buurt.

Ruud Lammers heeft over de problemen rondom de Beukenlaan nu opnieuw een voorstel ingediend: "Wij stellen voor om samen met een ambtelijke werkgroep te gaan kijken naar een aanvaardbare oplossing. Het is een woonerf, dus prioriteit of niet, wij vinden dat de regels die we met elkaar hebben opgesteld dienen te worden nageleefd. Anders heeft het maken van regels geen zin (meer). Wij willen, samen met de ambtelijke werkgroep, onderzoeken of en hoe deze kwestie kan worden opgelost naar ieders tevredenheid. Misschien komt er na onderzoek wel uit dat er meer parkeerplaatsen moeten komen. Maar misschien is een herindeling van de parkeerplekken aan het Zwanenbloemplein wel de oplossing." Aldus Ruud Lammers van Onafhankelijk Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.