Auto van Wijngaarden gaat sluiten

28 september 2018
Auto van Wijngaarden gaat sluiten

PAPENDRECHT - Auto van Wijngaarden gaat per 31 oktober 2018 stoppen met haar activiteiten. De vestigingen aan de Vondellaan en de Veerweg zullen na 72 jaar gaan sluiten.

Auto van Wijngaarden werd in 1946 opgericht als garagebedrijf en groeide uit naar een bedrijf met een dealerschap voor Renault en Mitsubishi dat staat voor kwaliteit met een grote naamsbekendheid tot ver buiten de Drechtsteden en Alblasserwaard.

De redenen voor de sluiting zijn divers. De eigenaren Gert en Wilma van Wijngaarden zijn inmiddels 66 en 64 jaar en er zijn geen opvolgers. Verder zijn er ontwikkelingen zoals schaalvergroting binnen Mitsubishi en Renault, waarbij er minder dealers overblijven en het sowieso een moeilijk verhaal zou worden voor Auto van Wijngaarden.

Daarom is er besloten om het bedrijf eind oktober te gaan sluiten, zodat er op een nette wijze kan worden afgesloten. Het tankstation aan de Veerweg blijft nog wel open.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.