Kinderen genieten van Tweede Zomerspelen op Cruijff Court

29 augustus 2019 door Hennie van der Zouw
Kinderen genieten van Tweede Zomerspelen op Cruijff Court

PAPENDRECHT - In Papendrecht wordt wat leuks georganiseerd in de vakantie. Net als afgelopen jaren organiseert gemeente Papendrecht weer twee leuke zomerspelen op het Cruijff Court. De eerste zomerspelen van dit jaar waren in de eerste week van de vakantie en werden vanwege de warmte echte waterspelen.

Tijdens de tweede zomerspelen in deze laatste week van de vakantie, zijn er ook weer allerlei leuke spellen en activiteiten te doen. Het weer was deze keer heel wisselend, dan is er zon, dan trekken er weer grijze wolken voor de zon.

Er is een springkussen en allerlei spelmateriaal zoals: Springtouwen, diabolo spelen, voetballen, hockeyen, tennissen en badmintonnen en in de loop van de ochtend kwamen er steeds meer kinderen op af.

De zomerspelen worden georganiseerd voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De kinderen hoeven zich niet van tevoren in te schrijven of aan te melden. Zij kunnen gewoon langskomen en weer gaan wanneer zij zelf willen. (Duurt tot half vier)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.