Zomerspelen op het Cruyff Court

15 juli 2019
Zomerspelen op het Cruyff Court

PAPENDRECHT - De zomervakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat de meeste kinderen op vakantie gaan en daar leuke dingen gaan doen. In Papendrecht wordt ook wat leuks georganiseerd in de vakantie. Net als afgelopen jaren organiseert gemeente Papendrecht weer twee leuke zomerspelen op het Cruyff Court. Tijdens de zomerspelen zijn daar allerlei leuke spellen en activiteiten te doen. Er zal ook een springkussen of stormbaan zijn en bij warm weer wordt ook gedacht aan leuke waterspelletjes.

De zomerspelen worden georganiseerd op de eerste en laatste donderdag van de zomervakantie en is bedoeld voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De kinderen hoeven zich niet van tevoren in te schrijven of aan te melden. Zij kunnen die dag gewoon langskomen en weer gaan wanneer zij zelf willen. Alle reden dus om een kijkje te komen nemen!

Belangrijke informatie:
Waar: Cruyff Court aan de Oostkil in Papendrecht
Wanneer: 25-07-2019 en 29-08-2019
Tijden: Beide dagen tussen 10:00 en 15:30 uur

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.