Cruyff Court Zomerspelen in volle gang

20 augustus 2013
Cruyff Court Zomerspelen in volle gang

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht heeft, in samenwerking met het Cruyff Court, het evenement De Cruyff Court Zomerspelen georganiseerd voor kinderen die niet op vakantie gaan of al terug zijn zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen.

En het is een groot succes. Tijdens de aftrap op woensdag 7 augustus waren ruim 35 dolenthausiaste kinderen aanwezig, die met elkaar streden in een toernooi voetbal en knotshockey.

De opkomst op woensdag 14 augustus was eveneens groots, ruim 40 kinderen rolden over het Cruyff Court veld tijdens een potje Bumperball.

De Cruyff Court Zomerspelen zijn iedere woensdag in de maand augustus tussen 11.00- 16.00 uur. Alle kinderen tot en met 14 jaar zijn welkom om mee te doen aan één van de sportieve activiteiten.  Dus heb jij zin in een potje voetbal, Bumperball, levend tafelvoetbal of knotshockey? Kom dan op 21 en/ of 28 augustus naar het Cruyff Court aan de Oostkil in Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.