Zomerspelen op het Cruijff Court

14 augustus 2013
Zomerspelen op het Cruijff Court

PAPENDRECHT - Tijdens de schoolvakanties zijn er altijd sportieve activiteiten op het Cruyff Court aan de Oostkil.

Voor de jongens en meisjes die in de zomervakantie niet heel de maand augustus op vakantie zijn en het leuk vinden om mee te doen met sportieve activiteiten, worden de Cruyff Court Zomerspelen georganiseerd.
 
Zo is er elke woensdag in augustus van 11.00 - 16.00 uur sport en spel met Pannavoetbal, Bumperball, Knotshockey, Levend tafelvoetbal en vele andere spellen. Ook vandaag waren er weer verschillende activiteiten die druk bezocht werden.

Foto: Pieter van den Berg.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.