Koffie met.. bij wijkwinkel Fideel

26 augustus 2019 door Hennie van der Zouw
Koffie met.. bij wijkwinkel Fideel

PAPENDRECHT - Komt u gezellig koffie drinken? Vanaf maandag 2 september opent Sterk Papendrecht in samenwerking met Gemiva een 'koffie met..' middag in de wijkwinkel Fideel.

Tijdens dit terugkerende evenement kunt u nieuwe mensen ontmoeten, gezellig (bij)praten en een kopje koffie drinken. Ook heeft u de mogelijkheid om rond te kijken in de winkel van Fideel. Wijkwinkel Fideel is het centrale ontmoetingspunt van de wijk De Kooy - Oosterkwartier in Papendrecht.

U kunt gewoon binnen lopen. Aanmelden is niet nodig.

Vanaf 2 september iedere maandag
Tijd: 13:30 uur - 15:00 uur
Locatie: Fideel, Albert Schweitzerstraat 115 in Papendrecht

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.