Buitenspeeldag op een warme Markt

26 augustus 2019 door Hennie van der Zouw
Buitenspeeldag op een warme Markt

PAPENDRECHT - De laatste maandag van de zomervakantie is het Buitenspeeldag. De echte Buitenspeeldag moest dit jaar helaas afgelast worden vanwege het slechte weer. Vandaag, maandag 26 augustus wordt opnieuw de Buitenspeelmiddag georganiseerd, zoals op de foto's is te zien. Kinderen kunnen nog tot 16.00 uur meedoen.

Er is een hitteplan in werking gesteld i.v.m. de warmte. Er is extra EHBO en ook de fontein staat aan. En er is een limonade- en wateruitgiftepunt. Door de presentator wordt regelmatig omgeroepen om goed te drinken.

Bovenste foto: Sjaak Piraat en hierboven allerlei klimtoestellen.....

Workshops: ijsjes verven, Krimpie Dinkie en zaadbollen maken met bloemen voor de bijen. Ook zijn er trommelworkshops van Muziekvereniging Excelsior.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.