Geen Buitenspeeldag op de Markt door het slechte weer

12 juni 2019

PAPENDRECHT - Vanmiddag 12 juni zou op het Marktplein de Buitenspeeldag gehouden worden met allemaal leuke activiteiten voor de basisschooljeugd. Helaas heeft de Gemeente Papendrecht moeten besluiten, dat deze middag niet door kan gaan. Via Facebook laat de Gemeente weten:

"Gezien de geactualiseerde weersverwachting is de Buitenspeeldag op de Markt helaas AFGELAST!! Heel jammer, maar het regent echt te hard"Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.