Spelen met Cultuur en Buitenspeeldag trekken veel bekijks

13 juni 2018
Spelen met Cultuur en Buitenspeeldag trekken veel bekijks

PAPENDRECHT - Vandaag de eerste van vijf bruisende dagen op de Markt in Papendrecht. Met spannende muziek, verrassende kunst, sprankelende optredens en creatieve workshops. Kom kijken, ontdekken, loungen & meedoen.

Wat kun je meemaken op de Markt?
Concerten, optredens en een hippe loungehoek met bijpassende muziek. Ontdek het werk van Papendrechtse kunstenaars en zie hoe artistiek je buren zijn.

Wat is het programma van woensdag 13 juni:
13.30 - 21.00 uur: Spelen met cultuur?!
13.30 - 16.00 uur: Buitenspeeldag op de Markt: Music, Art & Lemonade 4kids

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.