Rommelmarkt voor Nationale Buitenspeeldag 2012

09 juli 2011
Rommelmarkt voor Nationale Buitenspeeldag 2012

De werkgroep Hendrik Breitnerstraat organiseert jaarlijks de Nationale buitenspeeldag  in Papendrecht. Om deze dag financieel mogelijk te blijven maken organiseert de werkgroep begin 2012 weer een grote rommelmarkt in de Hendrik Breitnerstraat.

Gedurende het gehele jaar zamelt de werkgroep hiervoor allerlei spullen in en biedt deze op de rommelmarkt te koop aan. Heeft u bruikbare spullen voor de rommelmarkt, zoals boeken, speelgoed, huishoudelijke apparatuur, kleding e.d. dan kunt contact op nemen met Dhr. Sjaak Troost 06 – 24433594 of met Mevr. Greet Boerman BEWONERSCOLLECTIEF-BREITNER@LIVE.NL De opbrengst van de rommelmarkt komt geheel ten bate van de Nationale Buitenspeeldag 2012
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.