Nieuw seizoen in Suppord

20 augustus 2019 door Hennie van der Zouw
Nieuw seizoen in Suppord

PAPENDRECHT - Nog een paar weken en dan is de zomervakantie weer voorbij……..dat betekent ook dat er een nieuw seizoen start bij Suppord (Jeugd&Jongerenwerk). Op de nieuwe locatie aan de Boeieraak nr 1 starten er weer cursussen en workshops en zullen er leuke activiteiten gaan plaatsvinden. Kijk voor het hele programma op www.suppord.nl.

Een aantal cursussen en workshops (voor kids van 6 t/m 12 jaar) zitten al helemaal vol ( oa zelfverdediging en kookworkshop). Bij de cursus Breakdance en Zangworkshop is nog wel plek. Lees de info op de site en meld je snel aan.

In september start Suppord ook weer met activiteiten ; zo is er op vrijdag 13 september kinderdisco ism en op de Anne Frank School (19.00-21.00 uur/ entree ; € 2,00) en is er op woensdag 25 september weer een Crea-Club bij Suppord van 14.00 tot 16.00 uur (gratis) voor kids.

Voor meer informatie (over het programma voor kids) kan men ook contact opnemen met de jeugdwerkers Susanne Boer-ten Hulzen en Frank de Boer (via de website van Suppord).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.