Proeverij van sport, cultuur en welzijn Papendrecht

19 augustus 2019 door Hennie van der Zouw
Proeverij van sport, cultuur en welzijn Papendrecht

PAPENDRECHT - Op zaterdag 28 september van 13.00 uur tot 16.30 uur organiseert het vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht een Proeverij van sportclubs, culturele instellingen en zorgorganisaties op het marktplein. Deze interactieve markt biedt uw organisatie de mogelijkheid zichzelf te presenteren aan inwoners, leden en/of vrijwilligers te werven en levert natuurlijk een stukje extra naamsbekendheid op. Daarnaast komt u in contact met andere lokale organisaties, waardoor u uw netwerk kunt versterken.

De Proeverij is bedoeld om aan elkaar te "proeven": inwoners aan organisaties en verenigingen en organisaties aan elkaar. De Proeverij is ook een échte proeverij, want bij alle (organisatie)kramen wordt een klein hapje aangeboden om mensen uit te nodigen in gesprek te gaan met de organisaties. 

Deelname aan de markt is gratis. Wel vragen wij u mee te helpen de markt interactief en aantrekkelijk te maken voor inwoners d.m.v een kraam met een activiteit, een demonstratie, een activiteit en/of optreden. Dit hoeven geen grote of dure activiteiten te zijn maar gewoon iets waar uw organisatie voor staat, wat u doet en bovenal waar u goed in bent.

Deelname aan deze markt biedt uw organisatie veel voordelen:
• Gratis promotie van uw organisatie op 14.000 adressen in Papendrecht.
• Netwerken met Papendrechtse maatschappelijke organisaties (sport, cultuur, muziek en welzijn)
• U plant zelf de inhoud van uw presentatie op die dag.
• Het vrijwilligerspunt zorgt voor publiciteit, faciliteiten en publiekstrekkers.
• Én uiteraard de mogelijkheid om nieuwe leden en/of vrijwilligers te werven.

Bent u enthousiast en wilt u als organisatie meedoen aan deze interactieve informatiemarkt, dan kunt u zich opgeven via deze link.

Opgeven kan tot 30 augustus as.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.