Werkzaamheden fietspad Merwedebrug/N3

16 augustus 2019
Werkzaamheden fietspad Merwedebrug/N3

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Op maandag 19 augustus start Rijkswaterstaat met werkzaamheden aan het fietspad langs de Merwedebrug/N3. Het fietspad wordt niet volledig afgesloten. Er zijn verkeersregelaars om het fietsverkeer te begeleiden.

De werkzaamheden duren circa twee weken. Er wordt zowel overdag als 's nachts gewerkt. Bij slecht weer of andere onvoorziene omstandigheden kan het werk vertraging oplopen of uitgesteld worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.