Bijeenkomst over leefomstandigheden Papendrechtse senioren vol

06 augustus 2019
Bijeenkomst over leefomstandigheden Papendrechtse senioren vol

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht wil graag weten of ouderen fijn wonen in Papendrecht en wat er eventueel voor hen verbeterd kan worden. Daarom is er een bijeenkomst op woensdag 7 augustus in het gemeentehuis. Inmiddels is de bijeenkomst vol, aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

De gemeente nodigt Papendrechtse senioren uit voor een bijeenkomst op woensdag 7 augustus in het gemeentehuis. In de bijeenkomst bespreken we hoe de leefsituatie van oudere inwoners verbeterd kan worden. We horen graag wat hun ervaringen zijn, hoe de ondersteuning aangepast en verbeterd kan worden en wat zij vooral ook graag zelf willen blijven doen.

De bijeenkomst is onderdeel van het project 'Senioren Sterker Maken, fysiek en sociaal'. Inmiddels zit de bijeenkomst vol, aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.