Ingezonden brief Ad Tromp:'Wat wordt de schoonste straat in Papendrecht?'

05 augustus 2019
Ingezonden brief Ad Tromp:'Wat wordt de schoonste straat in Papendrecht?'

PAPENDRECHT - Hieronder vindt u een ingezonden brief van Ad Tromp:

“AFVAL in de Graskarper? Dat ruimen we hier gewoon zelf op!” Dit artikel in het PN van24/7 j.l. was nu een stukje naar mijn hart. Als raadslid, maar ook als Zapper en inwoner van Papendrecht. De betrokkenheid van de inwoner bij zijn eigen straat/wijk.

Men is trots op straat en omgeving en wil daar ook verantwoordelijk voor zijn. Ook zorgt men daarbij verder voor een sociaal gebeuren met elkaar. Dit zie je overigens steeds meer, zoals een wijklunch, organisatie van activiteiten met als slot bijvoorbeeld een straatfeest.

Ook ben Ik ben verheugd dat men daarbij de verantwoordelijkheid neemt om de omgeving schoon te houden van afval. Jong begonnen is oud gedaan. Daarom is het ook goed dat dit gemeentebestuur   meer gaat investeren in buurt/straatfeesten om zo ook de sociale contacten te verbeteren.

Meer groen in de wijk is al volop zichtbaar en met meer betrokkenheid zal men ook meer opkomen voor de eigen omgeving. Met dit voorbeeld van de Graskarper als resultaat. Kan men gelijk eens bijpraten hoe het gaat in de wijk en wat men misschien wel anders zou willen.

Wat kan er beter of anders? Doe mee en participeer in een mooi, leefbaar en schoon Papendrecht.
Wat de uitdaging betreft men mag mij gerust bellen of mailen. Natuurlijk ook over andere zaken in onze gemeente. Mijn straat- Berkenhof in de wijk Wilgendonk, waar ik zelf ook Zapper ben, wil in ieder geval meedoen voor de schoonste straat. Wie volgt nog meer? Wordt het nog mooier en misschien nog leuker!   

Wilt u ook gaan zappen in uw straat/wijk, neem daarvoor dan contact op met de gemeente Papendrecht. Dan ontvangt u hiervoor het benodigde materiaal. Als er echt enthousiasme is om op te gaan voor de “schoonste” straat, dan hoor ik dat graag. Daar wil ik dan wel als PAB raadslid best een voorstel voor gaan doen om dat ook nog eens te belonen met iets voor of in de wijk. Wat vind u er van?"

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.