Komend seizoen toch een derby VV Papendrecht tegen VV Drechtstreek

05 augustus 2019
Komend seizoen toch een derby VV Papendrecht tegen VV Drechtstreek

PAPENDRECHT - Met het bekendmaken van het bekerprogramma voor het nieuwe seizoen heeft de KNVB een nieuwe Papendrechtse dorpsderby vastgesteld voor zaterdag 7 september. Op die datum spelen Drechtstreek en Papendrecht tegen elkaar op Sportpark Oostpolder.

Na de promotie van Papendrecht naar de eerste klasse van het zaterdagvoetbal leek een periode van twee derby’s per seizoen voorbij te zijn. Het is verrassend te noemen dat de eerste klasser en de tweede klasser elkaar dit seizoen nu toch eenmalig treffen.

Drechtstreek speelt op 31 augustus de uitwedstrijd tegen De Zwerver in Kinderdijk en op 14 september speelt het in Ridderkerk tegen RVVH.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.