Website Oud-Papendrecht inmiddels weer gevuld

01 augustus 2013
Website Oud-Papendrecht inmiddels weer gevuld

PAPENDRECHT - Na een valse start, waardoor de foto's tijdelijk van de site verwijderd moesten worden, heeft Oud-Papendrecht vele foto's weer online staan.

Bram Boerman (webbeheerder) legt uit:" We zijn eens kritisch naar onze spullen, de foto's die her en der vandaan kwamen, gaan kijken, en het blijkt achteraf wel mee te vallen, het was een storm in een glas water. We wilden als groep vrijwilligers, liever geen claim aan hun broek krijgen, dus het was even nodig om alles te verwijderen. We zijn de site weer rustig aan aan het opbouwen, met de spullen die we volgens ons wel mogen plaatsen. 
 
Momenteel wordt er hard gewerkt om een film van rond 1950, te ontleden en deze op de site te zetten. Dat is een heel werk, maar wel de moeite waard. Je ziet aow-ers en vutters van nu lopen, en als kind op een schoolplein rond rennen. Unieke beelden.
 
Door al het gedoe rondom de site hebben we wel enorm veel publiciteit gekregen. Ook dat was een stimulans om ermee door te gaan", aldus Bram Boerman.
 
Ze krijgen momenteel uit alle hoeken materiaal aangeboden om in te scannen en te mogen gebruiken op de site. De site hebben ze al 2 keer uit moeten breiden.
 
Inmiddels heeft de vrijwilligersgroep die de site Oud-Papendrecht beheert ook al verschillende donaties mogen ontvangen voor de organisatie van de kinderstraatspeeldag, waar ze het uiteindelijk allemaal voor doen.

De site is te bekijken via www.oud-papendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.