Kluszomer bij speeltuin De Wip-Wap

31 juli 2019 door Josette Huisman
Kluszomer bij speeltuin De Wip-Wap

PAPENDRECHT - Deze zomer wordt er druk geklust bij Speeltuinvereniging de Wip-Wap aan de Tesselschadestraat 10. De afgelopen weken zijn er veel schilderwerkzaamheden uitgevoerd door vrijwilligers. Zo heeft de binnenzijde van het gebouw weer een nette verflaag.

In het kantoortje is een raam bijgeplaatst, waardoor het daar heerlijk licht is. Het nieuwe raam zorgt ervoor, dat de toezichthouders ook de andere kant van de speeltuin in het zicht hebben. Aan de buitenzijde van het kantoor en het gebouw zijn nieuwe platen geplaatst. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de afwerking van raamkozijnen ed.

Ook aan de opbergschuur is de afgelopen weken gewerkt. Zo heeft deze een dakraam gekregen en is de oude schuur afgebroken en een nieuwe schuur opgebouwd. Deze is al voor een deel in de verf gezet.

Tijdens de werkzaamheden is de speeltuin gewoon open. De plekken waar gewerkt wordt zijn netjes afgezet met hoge hekken, waardoor het voor de kinderen veilig is om in de speeltuin te spelen.  Kinderen zijn de hele zomervakantie welkom van maandag t/m zaterdag van 13.00 - 17.00 uur. (Behalve als het weer het echt niet toe laat!)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.