Seizoensopening speeltuin de Wip-Wap

08 april 2019
Seizoensopening speeltuin de Wip-Wap

PAPENDRECHT -  Zaterdag 6 april opende speeltuinvereniging De Wip-Wap haar deuren voor de seizoensopening. Kinderen konden deelnemen aan leuke activiteiten. Je kon je laten schminken door Miranda Schmink, springen op het springkussen en ook het eendjes hengelen was weer van de partij.

Uiteraard konden de ouders genieten op het terras en waren er ook de nodige versnaperingen te koop, zoals lekkere broodjes frikadel en kroket, een ruim assortiment aan snoepjes, koffie, thee en limonade.


(Foto: J. Huisman)

Ondanks dat het zonnetje begin van de middag weg bleef deden de kinderen dat zeker niet!
Vanaf maandag 8 april is de speeltuin van maandag tot met zaterdag open. Omdat de basisscholen in de omgeving allemaal het continurooster draaien, zijn met ingang van dit seizoen de openingstijden:

  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14:30 - 17:00 uur.
  • Woensdag en zaterdag van 13:00 - 17:00 uur.

Speeltuin De Wip-Wap is gevestigd aan de Tesselschadestraat 10.

Foto's: Rozemarijn van Hengel

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.