Bij Speeltuinvereniging de Wip-Wap is flink geklust

02 januari 2017
Bij Speeltuinvereniging de Wip-Wap is flink geklust

PAPENDRECHT - Sinds 26 oktober is er door vrijwilligers van Speeltuinvereniging de Wip-Wap hard gewerkt. De tegels onder het klimvliegtuig zijn verwijderd. Er is de afgelopen week flink verder geklust, want er werd een mooi nieuw vloertje van 'speeltegels' gelegd. 

Ook aan de ouders wordt gedacht. Er zijn naast het speeltuingebouw 9 dakplatanen geplant, deze zullen uitgroeien tot een geweldige natuurlijke zonwering, waaronder ouders met zonnig weer heerlijk kunnen genieten van een stukje schaduw.

Op naar het nieuwe speeltuinseizoen. De opening van het nieuwe seizoen zal op 8 april zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.