Nieuw speeltoestel bij de WipWap

26 augustus 2015
Nieuw speeltoestel bij de WipWap

PAPENDRECHT - Na een week van opbouw is de nieuwe familieschommel bij speeltuinvereniging de WipWap vanmiddag in gebruik genomen. Het bestuur wil hiermee vooral tegemoet komen aan de wensen van de oudere kinderen die de speeltuin bezoeken.

Op 19 augustus is het frame geplaatst, waarna de fundatie moest uitharden. Gisteravond zijn de touwen en het zittouw bevestigd. Vanmiddag werd het toestel officieel in gebruik genomen. Alle kinderen konder lekker schommelen en heen en weer swingen.

De speeltuin is tot de herfstvakantie bij droog weer open op maandag, dinsdag en donderdag van 15:30 - 17:30 uur en op woensdag, vrijdag en zaterdag van 13:30 - 17:30 uur. Tijdens de herfstvakantie van maandag t/m zaterdag van 13:30 - 17:30 uur. Kom dan gerust swingen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.