Vanaf 1 augustus rijdt Wijkhopper in heel Papendrecht

31 juli 2019 door Ton Vermeulen

PAPENDRECHT - Vanaf 1 augustus rijdt de Wijkhopper in de gehele gemeente Papendrecht. De Wijkhopper is een veilig, comfortabel en elektrisch voertuig voor korte ritten in de wijk. Uit onderzoek onder reizigers blijkt dat het reizen met de Wijkhopper als een waardevolle uitbreiding van de vervoersmogelijkheden wordt gezien, maar dat men graag wat verder dan alleen de eigen wijk wil reizen.

Een rit boeken?
De Wijkhopper rijdt op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Meer informatie of een rit bestellen? Dat kan door te bellen naar 088 505 8505.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.