Stichting Dorpsbehoud Papendrecht gaat met haar tijd mee

30 juli 2019
Stichting Dorpsbehoud Papendrecht gaat met haar tijd mee

PAPENDRECHT - Stichting Dorpsbehoud Papendrecht aan de Veerdam heeft een nieuwe fraaie website gekregen, die te bekijken is op www.dorpsbehoudpapendrecht.nl. Deze website is ontworpen en gebeouwd door Avant Webdiensten. Op deze website is het laatste nieuws te lezen en de activiteiten voor de komende periode. Ook zijn hier alle 268 edities van 'Ken uw Dorp' terug te lezen, die eerder zijn verschenen in het Papendrechts Nieuwsblad.

Verder is Dorpsbehoud Papendrecht sinds kort ook actief op Facebook. Kijk op https://www.facebook.com/dorpsbehoud.papendrecht en volg deze pagina.

Het museum is gevestigd aan de Veerdam 6 en geopend op:
Woensdag van 14.00 - 16.00 uur
Zaterdag van 14.00 - 16.00 uur
De toegang tot het museum is gratis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.