Ben Corino met Studio de Witt nu ook op RTV Papendrecht te beluisteren

24 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Ben Corino met Studio de Witt nu ook op RTV Papendrecht te beluisteren

PAPENDRECHT - Met plezier maakt de bekende Dordtse radio persentator Ben Corino vanochtend bekend dat het radio programma Studio De Witt met ingang van zaterdag 27 juli ook iedere zaterdag op de radio van RTV Papendrecht te beluisteren zal zijn.

De radiozender van RTV Papendrecht zal Studio De Witt voortaan rechtstreeks van 10.00 uur tot 12.00 uur, het uur van de hoofdgast en de actualiteiten uit Dordrecht en de Drechtsteden, uitzenden. Het derde uur, de Politieke Stamtafel, waarin politieke items uit Dordrecht en de Drechtsteden aan de orde zijn, is vooralsnog niet opgenomen in de programmering.

De radiozender van RTV Papendrecht is te beluisteren op:
• Luister live via de RTV Papendrecht app, te downloaden via de portals van Google en Apple
• 105.0 Mhz in de ether
• 105.9 Mhz op de Papendrechtse analoge kabel
• Kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL)
• Kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.