Pleinparty de Knotwilg weer een groot succes

24 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Pleinparty de Knotwilg weer een groot succes

PAPENDRECHT - Op een zonovergoten plein van de Knotwilg werd op woensdag 17 juli traditiegetrouw het muzikale spektakel 'de Pleinparty' gehouden. Vanaf 1988 inmiddels is dit de jaarlijkse afsluiting van het schooljaar (slechts 3 keer vanwege het weer niet doorgegaan).

Alle Kids hadden ook dit jaar weer met hun groep een fantastisch optreden voorbereid en deze editie werd door de nieuwe Pleinpartycommissie, onder de bezielende leiding van mees Bré nog meer ingevuld met Live-optredens van Kids met de Pleinpartyband bestaande uit vooral oud-leerlingen, bekend onder de naam 'Dad & the Studs'.

Acte de presence gaven: Nielson, Snow Patrol, Bruno Mars, the Spice Gils, Amy Winehouse en the Doobie Brothers/Sisters. Allemaal vertolkt door eigen muzikale Kids en collega's.

Bijzonder was het optreden van de Knotkids, die het nummer 'het Knotwilglied (geschreven in 1989 door oud-collega Hendrik-Jan) vertolkten (heel klein beetje aangepast aan deze tijd). Dit numrner, toendertijd op een singletje gezet, werd nog nooit met een band uitgevoerd en dit jaar was de primeur.

Op het plein waren ook enkele artiesten van weleer aanwezig om luidkeels hun nummer mee te zingen. "Het klonk fantastisch", aldus Hendrik-Jan zelf die als eregast aanwezig was en verrast werd door deze vertolking.

Met dank aan alle vrijwilligers, de firma Maat en Jan Belder van First Choice Music kijken we met heel veel plezier en voldoening weer terug op een zeer geslaagde Pleinparty-2019 en gaan op naar de editie 2020.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.