OBS de Knotwilg en hun Knotsgekke Pleinplan

17 juni 2016
OBS de Knotwilg en hun Knotsgekke Pleinplan

PAPENDRECHT - OBS de Knotwilg is de afgelopen maanden druk bezig met de renovatie van het gebouw aan de Moerbeihof. De laatste fase van de verbouwing is onlangs gestart; een aantal groepen heeft hun vernieuwde lokaal al in gebruik genomen. Nieuwe vloeren en kozijnen, frisse kleurtjes en, als absolute klapper, in ieder lokaal een prachtige vide. In de herfst gaat ook het schoolplein op de schop.

Enthousiaste ouders uit de ouderraad van OBS de Knotwilg hebben het Knotsgekke PleinPlan opgezet, om met allerlei leuke en Knotsgekke acties zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het nieuwe schoolplein.

Voor leuke en uitdagende speeltoestellen is heel veel geld nodig. Geld dat er eigenlijk nog niet is... Maar met hulp van crowdfunding hoopt de Knotwilg een extraatje op te halen, om beide pleinen leuk in te richten en één of zelfs meerdere toestellen te plaatsen.

Like de facebookpagina https://m.facebook.com/knotsgekpleinplan/ om op de hoogte te blijven van alle acties die georganiseerd gaan worden.

Mocht u een (financiële) bijdrage willen doen, kunt u via de berichtfunctie van de facebookpagina contact opnemen met de organisatie. We hopen met elkaar een prachtig schoolplein te realiseren. Niet alleen voor onze leerlingen, maar natuurlijk ook voor alle kinderen uit de wijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.