Zomervakantie is begonnen, ook in Speeltuin de Zonnebloem

22 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Zomervakantie is begonnen, ook in Speeltuin de Zonnebloem

PAPENDRECHT - Speciaal voor kinderen tot 12 jaar organiseerde Speeltuinvereniging de Zonnebloem en Suppord Papendrecht een Kids Fun Middagen XL in de speeltuin aan de Lisbloemstraat. Een middag met een afwisselend programma vol fun, actie en workshops, en vanwege de warmte ook met binnenactiviteiten.

Vanwege de tropische hitte die wordt verwacht op dinsdag 23 juli en woensdag 24 juli, zal de Kids & Fun middag op die dagen niet door gaan.

Dansen met 'Bounce.'

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.