Zes leerlingen cum laude geslaagd op De Lage Waard

19 juli 2019
Zes leerlingen cum laude geslaagd op De Lage Waard

PAPENDRECHT - Vorige week was de diploma-uitreiking voor de BWI- en PIE-leerlingen. Met het zetten van hun handtekening sloten alle geslaagde techniekleerlingen hun schoolperiode af. De heer R. van Gorsel kon als leerjaarcoördinator van CSG De Lage Waard zes leerlingen die uitmuntend hadden gepresteerd extra in het zonnetje zetten.

Met een gemiddeld eindcijfer van een 8 of hoger voor wiskunde, natuurkunde en BWI konden Coen van der Woerd, Bryant Besteman, Kim Hogendoorn, Nick Tenfelde, Patrick van Steenis en Joost van de Graaf met het eervolle predikaat cum laude op hun diploma laten noteren.

Foto: De Lage Waard

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.