Bewoners van Marktflat voor de eerte keer met elkaar aan de bbq

06 juli 2011
Bewoners van Marktflat voor de eerte keer met elkaar aan de bbq

PAPENDRECHT - Op zaterdag 25 juni was het dan zover, de bbq voor de bewoners van de Marktflat .

Helaas begon de dag met regen, maar daar was op gerekend, want er waren partytenten aanwezig, die met behulp van vrijwilligers opgezet werden, zodat het bbq feest gewoon door kon gaan.

Om 13.15 uur kwamen de eerste bewoners al naar beneden ,voor een goed plekje in de tent om 14.00 uur was iedereen gearriveerd en onder het genot van koffie /thee met een plakje cake werd er gezellig gekletst en ook was dit een goed moment om kennis te maken met de bewoners van de nieuwe woningen.

Om 15.30 uur stond er een verrassing op het progamma, een optreden van een Zeemanskoor….. uit Schoonhoven, omdat het helaas nog steeds regende en het ook wat fris werd, stelde de dirigent van het koor voor om met elkaar naar onze mooie grote nieuwe hal te verplaatsen om daar hun optreden te verzorgen. Zo gezegd zo gedaan, eerst het koor op een goed plekje geïnstalleerd , toen alle stoelen opgepakt  voor  de bewoners die gezellig om heen kon het optreden beginnen. Al heel snel zat de sfeer er goed in en er werd door de bewoners goed mee gezongen met de oude liedjes van vroeger.

Om 17.30 uur was het tijd voor een heerlijke BBQ ,verzorgd door een catering bedrijf, er waren drie koks aanwezig om de bewoners nog wat extra te verwennen het eten was overheerlijk en er werd dan ook  met veel smaak gegeten .
Na het eten werd er nog gezellig met elkaar wat na na gepraat en om 20.30 uur was het echt tijd om deze fijne dag af te sluiten .
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.