Grote Buurt Barbeque

01 september 2001
Grote Buurt Barbeque

Na maanden van voorbereiding was het dan zover: de Grote Buurt Barbecue van bewoners in de H.A. Lorentzstraat (tussen Pieter Zeemanlaan en Albert Schweitzerstraat) en ook nog een Grote Buurt Barbeque in de Larikshof (vlakbij de Papendrechtse Manege in de Wilgendonk).

De sponsor van deze beide barbecues was Remia en verzorgde een groot barbecuepakket voor zo'n 50 personen met onder andere borden, bestek, schorten, vlaggetjes, afzetlinten, ballonnen en uiteraard nieuwe sauzen van Remia.

Het weer was uitstekend en zo was ook de sfeer en de gastvrijheid, uw verslaggever kreeg zelfs spontaan een paar pilsjes aangeboden! Volgend jaar weer?!

H.A. Lorentzstraat

Larikshof

© fotografie: Hans Huisman

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.