Ingezonden brief Paul Klein: 'Slootschoonmaak gemeente Papendrecht laat te wensen over'

17 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Ingezonden brief Paul Klein: 'Slootschoonmaak gemeente Papendrecht laat te wensen over'

PAPENDRECHT - Bijgaand een ingezonden brief van Papendrechter Paul Klein:

'Het zogenaamd vrij houden van de watergangen in de wijk Molenvliet is deze week ook begonnen. Zodoende de hele sloot weer zwart, 0 rendement want er groeit niks in de sloot omdat het wateropppervlak wordt afgedicht door kroos. De hele sloot en de tuinen grenzend aan de sloot stinken alweer naar blubber en dooie vis. De eerste dode vis drijft alweer aan de oppervlakte en de meeuwen eten de andere net gestorven kleine visjes en amfibieën van de oppervlakte omdat ze geen zuurstof krijgen. Heel vriendelijk bedankt Gemeente Papendrecht, dat jullie ondanks aanhoudende klachten van burgers en omwonende gewoon doorgaan met jullie ondoordachte moordpartijen.

De sloten stinken en het zat maandag en dinsdag vol met meeuwen en die eten nu eenmaal geen kroos. Als het nu een paar dagen warm wordt, dan liggen de sloten zo weer vol met dode vogels en vissen en hebben we zo weer een golf van botulisme met alle gevolgen van dien.

De gemeente Papendrecht loopt achter de feiten aan, de huizen in de Westpolder liggen allemaal langs singels en sloten en die hebben onderhoudsbaggerwerk nodig. Dat wordt nagenoeg niet gedaan, maaien en harken zijn doekjes voor het bloeden en in mijn ogen uitstel van executie.'

Bron foto: Paul Klein

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.