Dode vissen in sloten baart Papendrechters zorgen

08 juli 2019
Dode vissen in sloten baart Papendrechters zorgen

PAPENDRECHT - Langs de Veerweg, het Vijverpark en de Da Costastraat zijn allerlei dode vissen aangetroffen. De oorzaak hiervan is nog onbekend.

Diverse Papendrechters laten op Facebook hun geluid horen. Het gaat niet alleen om vissers, maar ook om omwonenden die last hebben van de stank.

Richard Batenburg lucht zijn hart op zijn Facebookpagina: "Gemeente Papendrecht, wanneer gaan we eens een keer stappen ondernemen tegen de massale vissterfte die ieder jaar weer plaatsvindt !!! Klachten worden gewoonweg niet behandeld.
Het is te schandalig voor woorden, maar wel ieder jaar dik geld vangen voor de gemeentevergunnning".

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.