Ruud Lammers stelt vragen over hoge kostenstijging voor plaatsen reclameborden

16 januari 2014
Ruud Lammers stelt vragen over hoge kostenstijging voor plaatsen reclameborden

PAPENDRECHT - In het Papendrechts Nieuwsblad stond onlangs een ingezonden brief van Max van Dam waarin hij melding maakte van de exorbitant hoge kostenstijging voor het plaatsen van een reclamebord langs de straat.

"Eerst kreeg je hiervoor van de Gemeente een vergunning voor ongeveer 100 euro om zo drie weken te kunnen adverteren, aldus dhr van Dam. 

In zijn ingezonden brief merkt dhr. van Dam op dat het adverteren op deze manier met borden nu wel 20 (?) keer zo veel is gaan kosten.

Hierover heeft Ruud Lammers gisteren, 15 januari hierover een brief aan het College van B & W van Papendrecht gestuurd, waarin hij onder andere vraagt, waarom het plaatsen van borden langs de weg uitbesteed is aan een bedrijf?

Ook wil Ruud Lammers graag weten waarom die kosten nu zoveel duurder zijn geworden, en waar de exta inkomsten voor het plaatsen van de reclameborden heen gaan.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.