Watertappunt Cruyff Court Papendrecht

15 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Watertappunt Cruyff Court Papendrecht

PAPENDRECHT - Om kinderen te stimuleren kraanwater te drinken als dorstlesser, plaatst de Cruyff Foundation een watertappunt bij alle Nederlandse Cruyff Courts. De plaatsing van het watertappunt is gericht op  gezondheid en bedoeld om zwerfafval in de wijk te voorkomen.

Join the pipe
'Join the pipe' is het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers. Steeds meer mensen van over de hele wereld delen de droom om het drinkwater wereldwijd op een eerlijkere manier te verdelen en 'plastic soep' bij de bron aan te pakken. Met onder andere watertappunten probeert 'Join the pipe' die droom te verwezenlijken.

Watertappunt operationeel
De komst van het watertappunt is al gevierd tijdens het 6 vs 6 toernooi in maart 2019. Inmiddels is het geplaatst en operationeel bij het Cruyff Court Papendrecht aan de Oostkil.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.