Badmintonclub Phoenix’17 sluit seizoen af met sfeervol midsummer toernooi

15 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Badmintonclub Phoenix’17 sluit seizoen af met sfeervol midsummer toernooi

PAPENDRECHT - Op zaterdag 13 juli sloot badmintonclub Phoenix’17 het seizoen af met een midsummer toernooi. Er werd niet alleen tegen elkaar gespeeld, ook introducees deden mee aan het toernooi.

Het toernooi in Amerikaanse stijl werd voor de tweede keer gehouden in de sportzaal De Willem. Er was eten, drinken en muziek, dus alle ingrediënten waren aanwezig om er een mooie afsluiter van te maken. Er waren maar liefst 50 deelnemers aanwezig.

Er werd gespeeld in 3 poules waarbij de deelnemers naar gelijkheid van niveau werden ingedeeld. Zo kon het dat de sterkste tegenover elkaar kwamen te staan om er een prachtige, fanatieke pot van te maken, met spectaculaire rally’s. Goed voor de jeugdleden om naar te kijken en bijzonder boeiend voor de toegestroomde ouders en belangstellenden.

De derde prijs was voor Dimitri Dragic. Hij kreeg een hele grote opblaasbare zwemband. De 2e prijs was voor Kaj Petra. Hij kreeg een opblaasbare zwaan en de 3e prijs was voor David Liu. Hij ging er vandoor met een gigantische opblaasbare pauw. Alle drie de prijzen waren helemaal in zomerse sfeer.

Ook de trainers Stephen Tittel, Sandor Matla en Jeroen van der Molen werden in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet. Zij kregen alle drie een cadeaubon.

Mocht je zin hebben om eens te komen kijken, dan ben je van harte welkom. Stuur een email
naar: info@phoenix17.nl en je wordt van alle informatie voorzien.

Kijk ook eens op www.facebook.com/bcphoenix17 en proef de sfeer van deze ambitieuze club.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.