Musical kleuters de Viermaster in Theater de Willem

12 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Musical kleuters de Viermaster in Theater de Willem

PAPENDRECHT - Afgelopen week hebben de oudste kleuters (groep 2) van OBS De Viermaster afscheid genomen van hun kleuterperiode.

Met een echte musical in een echt theater mochten de kinderen hun acteer- en zangtalent laten zien. Jan Klaassen en Katrijn ( meester Olaf en juf Angela) namen de kleuters mee op zoek naar Speelgoedland.

Familie leden en vrienden waren getuige van een supervoorstelling in Theater De Willem in Papendrecht.

OBS De Viermaster laat niet alleen groep 8 en periode afsluiten maar ook hun groepen 2. Een activiteit die door iedereen zeer gewaardeerd wordt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.