Kids Fun Middag afgelast vanwege verwacht slecht weer

12 juli 2019
Kids Fun Middag afgelast vanwege verwacht slecht weer

PAPENDRECHT - Op zaterdagmiddag 13 juli stond er weer een Kids Fun Middag op de ligweide van het zwembad op het programma.

Echter vanwege het verwachte slechte weer, heeft de organisatie (Suppord en Sportcentrum Papendrecht) besloten om de middag te cancellen.

Waarschijnlijk komt er deze zomer nog wel een nieuwe editie. Vorig jaar werd er ook een Kids Fun Middag afgelast, namelijk die van 23 juni 2018, maar op 1 september 2018 vond toen alsnog de eerste editie plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.