Simone Jongerius start eigen bedrijf Simone Events

11 juli 2019
Simone Jongerius start eigen bedrijf Simone Events

PAPENDRECHT - Onlangs is Simone Jongerius–van Alten (27) uit Papendrecht haar eigen bedrijf gestart, namelijk Simone Events.

Simone vertelt enthousiast: "In mijn vrije tijd ben ik graag aan het koken, bakken en aan het genieten van de leuke momenten. Zelf hou ik van gezelligheid, lekker eten, kletsen, lang tafelen, nieuwe mensen ontmoeten en onder de mensen zijn.

Zelf ben ik een creatief, spontaan, een tikkeltje te perfectionistisch, vrolijk, hardwerkend en ondernemend persoon. Vind het heerlijk om met 10 dingen tegelijk bezig te zijn en om alles te regelen/organiseren. Vorig jaar heb ik ook onze eigen bruiloft tot in de details georganiseerd. Van een zelfgemaakte donutmuur tot aan een salsaworkshop op de feestavond. Vooral het belangrijkste was ik niet vergeten: het eigen maken van onze bruiloft en vooral genieten van alle voorbereidingen.

In 2012 heb ik de middelbare hotelschool “de Rooipannen” te Breda afgerond. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als receptioniste. Deze functie heb ik bij verschillende bedrijven mogen uitvoeren.

Al lange tijd wilde ik graag voor mezelf beginnen en ik zat altijd weg te dromen over mijn eigen bedrijf als Eventplanner. Toch vond ik het belangrijk om eerst ervaring op te doen op de arbeidsmarkt. Maar nu is het dan eindelijk zover, SimoneEvents is een feit! Graag wil ik gaan samenwerken met lokale ondernemers.

Mijn passie is om mensen een onvergetelijk moment te bezorgen. Het is heerlijk om te zien hoe mensen het naar hun zin hebben en genieten van het event. Mensen helpen, advies geven, blij maken, ontzorgen en vooral laten genieten is wat ik leuk vind om mee bezig te zijn".

De website van Simone Events is nog in aanbouw. Ze is al wel actief via haar eigen Facebookpagina.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.