Vrije Baptistengemeente aan de slag in nieuwe pand

11 november 2013
Vrije Baptistengemeente aan de slag in nieuwe pand

PAPENDRECHT - De Vrije Baptistengemeente heeft afgelopen week de sleutel ontvangen van hun nieuwe gebouw, het voormalige PostNL gebouw aan de Poldermolen. Inmiddels zijn diverse gemeenteleden aan de slag om het gebouw flink aan te pakken. Allereerst moet er veel worden gesloopt, alvorens er kan worden opgebouwd. Zo moeten er heel wat muren worden verwijderd en wordt het plafond eruit gehaald.

Op zondag 10 november konden de gemeenteleden voor het eerst een kijkje nemen in het gebouw. Een werkgroep had met rode lijnen aangegeven waar bepaalde ruimtes worden gemaakt, zodat alvast een indruk kon worden gekregen van de indeling zoals die straks wordt gemaakt.

Om 18.00 uur werd verder een korte dank- en gebedsdienst gehouden in het nieuwe gebouw. Hierbij werd gelijk ook een geluidstest gedaan, aangezien er er gemeten moest worden hoeveel geluid de muziekgroep met zang oplevert. Het gebouw moet namelijk ook helemaal geïsoleerd worden om te zorgen dat de geluidsnormen voor de omwonenden niet worden overschreden.

De verwachting is dat de verbouwing minimaal een half jaar duurt.

 

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.