Hairstyling Zanen knipt BBrothers kiss the Frog

02 juli 2019 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Op maandagavond 1 juli waren de zangeressen Inge Bonthond en Christine Punselie en zanger Frank de Boer (van BBrothers kiss the Frog) te gast bij hun sponsor Hairstyling Zanen (in Papendrecht).

In aanloop naar het optreden wat de band gaat doen op Big Rivers (14 juli in Dordrecht) werden de drie vocalisten geknipt en gestyled door het team van Marina Zanen. Na deze sessie kunnen de bandleden weer strak en shinend het podium betreden op 14 juli (17.45 uur/ Grote Markt/ New Orleans Stage).

BBrothers kiss the Frog speelt dan een set met heerlijke songs van de nederlandse funkband the Frog (wereldberoemd in Rotterdam en omstreken in de jaren 80). Oorspronkelijk was deze tribute éénmalig …..maar na het succesvolle optreden in Bibelot (Dordrecht) begin dit jaar doet deze formatie (bestaande uit leden van the BBrothers en the Frog) dit nog een aantal keer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.