BBrothers bij Sijbrand Soul&Jazz

27 januari 2012

PAPENDRECHT - Vrijdag 3 februari a.s. zijn the BBrothers te gast bij het radio-programma SIJBRAND SOUL&JAZZ (Papendrecht FM 1.05). Tussen 23.00 en 01.00 uur zal Ron Sijbrands de heren interviewen over het verleden van de band en de herstart (na 10 jaar !!).
Ook zal gesproken worden over het eerste optreden wat plaats zal vinden twee dagen later (5/2 17.00 uur) in Merz (Dordrecht). De band zal hiervan een klein voorproefje geven in de vorm van een akoestisch optreden live in het programma. Luisteren dus…..

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.