'Beeld in Beeld' (Deel 8): Stichting Beeldenpark Drechtoevers plaatst drie nieuwe beelden bij het Aviolandapad

17 december 2018
'Beeld in Beeld' (Deel 8): Stichting Beeldenpark Drechtoevers plaatst drie nieuwe beelden bij het Aviolandapad

PAPENDRECHT - Dit jaar bestaat Stichting Beeldenpark Drechtoevers 20 jaar. De Nederlandse Kring van Beeldhouwers( NKvB), mede-initiatiefnemer bij de oprichting van de stichting, bestaat in 2018 100 jaar. Omdat er al vele jaren intensief wordt samengewerkt, heeft de Stichting Beeldenpark Drechtoevers de jaren 2016-2018 uitgeroepen tot jubileumperiode. De Stichting beheert het Noordpark in Zwijndrecht, de Beeldenboulevard in Papendrecht en de Beeldenroute in Alblasserdam. Uitbreiding naar o.a. Hendrik-Ido- Ambacht wordt verwacht.

De eerste jubileumactiviteit betrof de forse uitbreiding van het aantal beelden op de Beeldenboulevard in Papendrecht, waardoor deze meer ‘body’ heeft gekregen. Er zijn enkele beelden verwijderd, maar veel nieuwe geplaatst, waaronder onlangs nog drie beelden aan het Aviolandapad.

De Stichting heeft deze drie nieuwe beelden geplaatst aan het begin van het Aviolandapad, zie de bijgaande foto's.

De beelden zijn van Bert Nijenhuis: 'Pisano Indicatore' (zie bovenste foto); van Joep Struyk: 'Drie Generatie' (zie foto hieronder) en van Marry Teeuwen: 'Zonder titel.' (Zie de onderste foto).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.