Paul Ruitenberg zwemt bij Jaargangfinale.

01 juli 2019 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT / DORDRECHT - De laatste belangrijke wedstrijd van het seizoen is altijd de Jaargangfinale. Deze wedstrijd wordt al jaren gezwommen in het 50 meterbad in Dordrecht en geldt als het Nationaal Kampioenschap voor zwemmers onder de 12 jaar en bij elk nummer komen per leeftijdscategorie de snelste 24 zwemmers van Nederland aan de start. Een zwemmer die mag starten bij de jaargangfinale heeft dus al een prestatie op zich geleverd.

Voor de Geul kwam bij deze wedstrijd, in de categorie jongens minioren 3 en 4, Paul Ruitenberg aan de start op de 100 school. Tussen de beste 24 zwemmers van Nederland op deze afstand behaalde hij een mooie 12e plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.