Tropenrooster op De Lage Waard en Willem de Zwijgercollege

24 juni 2019
Tropenrooster op De Lage Waard en Willem de Zwijgercollege

PAPENDRECHT - In verband met de hittegolf hanteert CSG De Lage Waard en OSG Willem de Zwijgercollege een tropenrooster.

Voor beide scholen geldt dat ze geen airco's in de klaslokalen hebben en de temperatuur dan snel oploopt. Dit is ook een van de redenen dat een grote renovatie van de scholen of een nieuw schoolgebouw van groot belang is.

De Lage Waard verlaagt het aantal minuten per les van 50 naar 40 minuten, zodat de lesdag eerder is afgelopen. Scholen hebben overigens geen wettelijke eisen waar ze aan moeten voldoen als het gaat om beleid op ‘tropische dagen’.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.