Kinderen Prins Constantijn lopen mee met Rivas Vierdaagse

21 juni 2019
Kinderen Prins Constantijn lopen mee met Rivas Vierdaagse

PAPENDRECHT - Afgelopen week werd de jaarlijkse Rivas Vierdaagse georganiseerd voor de cliënten van de Rivas.

De wandelingen kwamen langs de drie woonlocaties van Rivas in Papendrecht en begonnen elke dag op een andere locatie: De Wieken, De Waalburcht en De Markt.

Dinsdag 18 juni hebben de kinderen van groep 8 van Kindcentrum Prins Constantijn zich ingezet voor 'jong Papendrecht doet mee!'. Zij deden 1 dag mee aan de Rivas Vierdaagse. Mooi om te zien hoe de leerlingen zich hebben ingezet en hoeveel vreugde en plezier dit gaf bij de ouderen. Beiden genoten volop!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.