Benefietavond voor Amanda

20 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Benefietavond voor Amanda

PAPENDRECHT - Van 'Stichting By Amanda' ontvingen we het volgende bericht. 'Met onze stichting ondersteunen wij onze vriendin, Amanda den Buitelaar. Zij is 27 jaar en heeft voor de tweede keer kanker. Helaas is er geen mogelijkheid tot genezing en is haar levensverwachting van korte duur.

Op woensdagavond 26 juni zal er een benefietavond voor haar plaatsvinden in theater de Stoep te Spijkenisse. De avond zal gevuld worden met verschillende artiesten. Daarnaast kunnen de aanwezigen kans maken op mooie prijzen door middel van onze loting en zullen er bijzondere items geveild worden.

Alle opbrengsten gaan naar de stichting. Hiermee zullen wij Amanda financieel ondersteunen in het verwezenlijken van haar laatste levenswensen. Kortom, u steunt een mooi doel en daarbij zal u zelf ook een onvergetelijke avond beleven' Tot zover het bericht van deze Stichting.

Voor tickets, informatie of donatie bezoek: www.stichtingbyamanda.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.